English

erőforrástérkép

Elkészült az Országos Ifjúságszakmai ErőforrásTérkép!

Az Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetsége 2017 nyarán hozzákezdett egy ifjúsági szektor számára hozzáférhető erőforrástérkép elkészítéséhez.

Az ErőforrásTérkép célja, hogy a felhasználói egymás között könnyebben megoszthassák a szektor szereplői számára rendelkezésre álló erőforrásokat.

A digitális, jelszóval védett online adatbázis tartalmazza a csatlakozó szervezetek és ifjúsági szakemberek által közzétett humán és tárgyi erőforrásokat, szolgáltatásokat, amelyeket akár karitatív, vagy akár piaci alapon más partnerek, közösségek számára hozzáférhetővé szeretnének tenni. Az adatbázis egy Androidra és IOS operációs rendszerre kifejlesztett applikáció segítségével érhető el.

A modern keresővel ellátott adatbázishoz legalább egy éve működő, a csatlakozást megelőző fél évben releváns ifjúságszakmai tevékenységet végző szervezetek, magánszemélyek csatlakozhatnak, akik megszerzik legalább két ADMIN ajánlását. Erre azért van szükség, hogy az applikációt használó szakemberek közössége biztonságban tudhassa saját megosztott erőforrásait.


Hogyan tudsz csatlakozni?

Töldsd ki, és küld el ezt az adatlapot.

Az applikáció adminjai fel fogják Veled venni a kapcsolatot, és ha mindent rendben találnak legkésőbb 8 napon belül már csatlakozhatsz is a felhasználók közé.

Az ADMIN-ok névsora és elérhetősége
Kaszás Andás info@tudatosifjusag.hu
Kósa András Csaba andras.csaba.kosa@iszosz.org
Makovi Ágnes gota75@gmail.com
Schád László schadlaszlo@t-online.hu
Schmidt Richárd richard.schmidt@iszosz.org
Sörös Ferenc rugybazis@gmail.comItt tudsz belépni az ErőforrásTérkép applikációhoz tartozó ADMIN felületre.